• Etiquetas: Oficines, Rehabilitació, Interiorisme
  • Fecha: 2012
  • Nombre: REFORMA D'OFICINES EN LA DIAGONAL
  • Situación: Barcelona
  • Estatus: Construït

Dades

Emplaçament: Avda. Diagonal
S.Construïda: 720m2
Pressupost: 600.000€
Arquitectes: Eduard Gascón i Jordi Roig
Arquitecta Associada: Lupe Álvarez
Arquitecte Tècnic: Vicenç Galiana
Equip: Inés Rivaya,Gilberto Pérez
Instal.lacions: Indus Enginyeria i Arquitectura S.A.
Il.luminació: Anoche Iluminación Arquitectónica
Construcció: Construcía
Fotografies: José Hevia


Memòria

Un passadís de dimensions generoses que registra tot el perímetre de la planta es converteix en el principal protagonista de la intervenció. Fosc i rotund en l’arribada dels ascensors, càlid i elegant en l’accés als despatxos principals, blanc i lluminós en les zones comunes, aquest espai de distribució es desenvolupa al voltant del nucli d’ascensor de l’edifici. Tot això sense perdre la continuïtat que li atorga la peça central, panelada en vidre blanc i que s’ofereix a l’usuari com un ampli llenç sobre el qual destaquen les obres d’art de la institució.
El diferent tractament de la llum, del color, de les textures dels materials evita la monotonia i confereix a la intervenció un ambient serè i confortable propici per al treball.




Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies per a anàlisis i contingut personalitzat. Per a obtenir més informació veure Política de Cookies